OVER ONS

TAXI ANTWERPEN IS UW BETROUVBARE TAXI BEDRIJF IN REGIO ANTWERPEN

TAXI ANTWERPEN

Taxi Antwerpen reserveren
Een reis te bestellen is het mogelijk om contact op te nemen met onze taxicentrale of via WhatsApp. Het aanmaken van een vooraf gecrediteerd account is niet nodig.

BESTEL VIA WHATSAPP TEL +32 488 06 01 40

TAXI ANTWERPEN

Antwerpse taxichauffeurs staan bekend om hun onberispelijke kennis van de stratenkaart van Antwerpen als je een route hebt die de voorkeur heeft meld het dan. Taxis zijn op straat ook moeilijk te vinden, vooral tijdens de spits of vroeg in de ochtend. Je kunt het beste een taxi op voorhand reserveren of jou wenden tot een taxistandplaats gemarkeerd met een blauw bord vinden op hoofdwegen kruispunten en op stations. Een wit licht op het dak van een taxi geeft aan dat de auto vrij is een oranje lampje betekent dat de cabine bezet is.

BESTEL VIA WHATSAPP TEL +32 488 06 01 40
TAXI ANTWERPEN

De meeste reizen in het centrum van Antwerpen zijn zeker betaalbaar. Het taxitarief wordt opgelegd en gecontroleerd door het stadsbestuur van Antwerpen.

Alle elementen van het tarief worden aangegeven door de taxameter. De kilometerprijs wordt aangerekend van het vertrek van de klant tot aan zijn bestemming. Op het einde van de rit zal de chauffeur u een vervoersbewijs geven waarop o.a. de ritprijs vermeld staat, de identificatie van de taxi en gegevens over opstapplaats en bestemming.

BESTEL VIA WHATSAPP TEL +32 488 06 01 40
TAXI EN LUCHTHAVENVERVOER ANTWERPEN

LUCHTHAVENVERVOER NODIG?

Ook als u binnenkort op zakenreis gaat met het vliegtuig, kunt u ons inschakelen voor zakelijk vervoer. Wilt u geen tijd verspillen met het openbaar vervoer of met parkeren op de luchthaven? Kies dan voor professioneel luchthavenvervoer van de Luchthavenvervoer Taxi.
Tegen de laagste taxi tarieven vervoeren wij u graag van en naar het vliegveld. Als u voor ons kiest, dan weet u zeker dat u uw vlucht haalt en uw reis zonder zorgen kunt beginnen. Als u dan wilt, dan staan wij ook voor u klaar op de terugreis. Wij houden uw vluchtgegevens nauwkeurig in de gaten en komen op het juiste moment voorrijden om u thuis te brengen. Wij bieden een uitgebreide service voor zakelijk vervoer!

TAXI ANTWERPEN

BESTEL UW TAXI SERVICE

Taxi Antwerpen richt zich naar lokaal taxivervoer voor de regio Antwerpen. Al onze taxi’s zijn gespreid over het centrum van Antwerpen, zodat wij steeds snel aanwezig kunnen zijn voor uw ophaling

HOTELS ANTWERPEN

Bestel Uw hotel in regio Antwerpen.

BESTEL BIJ BOOKING.COM

TREINEN IN ANTWERPEN

Wilt U een trein willen nemen regio Antwerpen?

Info voor trein NMBS BELGIE

OPENBAR VERVOER

Wilt U een tram of bus nemen?
Info voor openbar vervoer DELIJN

ALLES OVER ANTWERPEN

Welkom naar Antwerpen
Alle info over Antwerpen INFO ANTWERPEN

UW VACANTIE BEGINT MET TAXI ANTWERPEN

De luchthavenchauffeurs van Taxi  Antwerpen brengen u in een comfortabele, luxe taxi vanuit de regio Anwterpen naar het vliegveld. Met luchthavenvervoer Antwerpen verzekert u uzelf dat u met een wagen reist in business class stijl, op elk gewenst moment vanaf uw (bedrijfs)locatie,huis enz kunt u rechtstreeks naar de vertrekhal op Brussel Aiport en diverse Europese luchthavens, Uw luchthavenvervoer vanuit Antwerpen en omgeving is bij ons steevast tip top in orde en dit aan een heel scherpe prijs. Als je kiest voor vervoer naar de luchthaven vermijdt u heel wat stress zoals file problemen onderweg en meestal het parkeer problemen enz.

BESTEL VIA WHATSAPP TEL +32 488 06 01 40

TAXI ANTWERPEN

De meeste reizen in het centrum van Antwerpen zijn zeker betaalbaar. Het taxitarief wordt opgelegd en gecontroleerd door het stadsbestuur van Antwerpen. Alle elementen van het tarief worden aangegeven door de taxameter. De kilometerprijs wordt aangerekend van het vertrek van de klant tot aan zijn bestemming. Op het einde van de rit zal de chauffeur u een vervoersbewijs geven waarop o.a. de ritprijs vermeld staat, de identificatie van de taxi en gegevens over opstapplaats en bestemming.

BESTEL VIA WHATSAPP TEL +32 488 06 01 40

TAXI ANTWERPEN EN LUCHTHAVENVERVOER

De meeste bestuurders zullen niet meer dan drie personen mee nemen, hoewel ze een koppel en twee kinderen moeten nemen. . Voel je niet verplicht om een fooi te geven, hoewel afronding naar de dichtstbijzijnde euro beleefd is. Taxis mogen ritten niet weigeren als ze dat te kort vinden en kunnen alleen weigeren om u in een bepaalde richting te nemen tijdens hun laatste halfuur van dienst beide regels worden vaak genegeerd. Als je een bon wilt vraag dan om een betalingsbewijs.

TAXI ANTWERPEN

ONZE WAGENS

Gaat u naar een congres of zakenbezoek in Taxi of omstreken? Wilt u er zeker van zijn dat u op tijd komt en graag geheel in stijl arriveren? Kies dan voor Taxi of Luchthavenvervoer. Dankzij onze ruime ervaring wordt uw zakelijk vervoer altijd tot in de puntjes geregeld. In onze representatieve en rookvrije Mercedes Benz E-S Class

TAXI BUSJE

Gaat u naar een congres of zakenbezoek in Taxi Luchthavenvervoer of omstreken? Wilt u er zeker van zijn dat u op tijd komt en graag geheel in stijl arriveren? Kies dan voor Taxi Luchthavenvervoer. Dankzij onze ruime ervaring wordt uw zakelijk vervoer altijd tot in de puntjes geregeld. In onze representatieve en rookvrije Mercedes Benz Vito-Viano ontbreekt het u aan niets.U kunt zich in alle rust voorbereiden op uw zakelijke afspraak. Ook kunt u uw laatste werkzaamheden afronden tijdens de comfortabele rit. Dankzij de inspanningen van onze nette chauffeurs is zakelijk vervoer altijd van de hoogste kwaliteit.

LUCHTHAVENVERVOER BIJ TAXI ANTWERPEN

With the Internet spreading linke wildfire and reaching every part of our daily life, more and more traffic is directed to websites in search for information.

GOEDKOOP LUCHTHAVENVERVOER

Wilt u ook eens goedkoop uit zijn voor een ritje met de taxi in Regio Antwerpen? Bent u op zoek naar een voordelig taxibedrijf, zodat u niet elke keer weer voor hoge rekeningen komt te staan? Dan hebt u met ons gevonden wat u zocht! Bij de Luchthavenvervoer Taxi hanteren we namelijk erg scherpe tarieven, waardoor u nooit te veel betaalt. Wij snappen namelijk als geen ander dat u liever niet te veel geld neer wilt tellen voor de diensten van ons taxibedrijf. En zeg nou zelf, u wilt toch ook voor weinig geld naar de plek van bestemming worden gebracht?

FLEXIBLE TAXI LUCHTHAVENVERVOER

Ook wordt u zo snel mogelijk naar huis of naar een andere gewenste locatie gebracht. En dat op een zeer comfortabele wijze! In de robuuste Mercedes Benz E-S Class en Mercedes Benz Vito-Viano in ons taxibedrijf ontbreekt het u aan niets en kunt u in alle rust genieten van de rit. Ook kunt u de tijd gebruiken om dat ene telefoontje nog te plegen of om uw werkzaamheden af te ronden. Bij Taxi Luchthavenvervoer wordt uw reis tot in de puntjes verzorgd.

TAXIBEDRIJF VOOR AL UW DIENSTEN

Bent u op zoek naar betrouwbaar taxivervoer van en naar de luchthaven? Gaat u vliegen vanaf Brussel Zaventem,Charleroi Airport,Schiphol Airport, Eindhoven Airport,Dusseldorf Airport,Koln-Bonn Airport of hele Europa en wilt u uw reis zorgeloos beginnen? Wij staan te allen tijde voor u klaar om u naar het vliegveld te brengen. Ons taxibedrijf biedt een veelzijdige service. Zo houden wij onder andere uw vluchtnummer in de gaten, zodat wij precies op tijd voor kunnen komen rijden, zodat u direct in kunt stappen. Makkelijker kan het niet!

TAXI EN LUCHTHAVENVERVOER ANTWERPEN

Of wilt u met uw vrienden, familie of de mensen van het bedrijf een uitstap maken, naar een seminar, cursus of andere gelegenheid wat is er dan beter dan met de taxi. En met 6-8 personen in onze milieu vriendelijke bus is een heel stuk beter voor onze leefomgeving dan allemaal apart op reis.

TAXI ZONDER STRESS

Vertrek zonder stress op vakantie of kom zonder zorgen terug thuis, laat u vervoeren door Luchthavenvervoer Antwerpen want mensen veilig vervoeren is

VRIENDELIJKE CHAUFFEURS

Vriendelijkheid en stiptheid zijn onze troef, wees aangenaam verrast en maak gebruik van onze service.

LUCHTHAVENVERVOER

Onze afdeling Airportservice verzorgt het vervoer van en naar alle EU vliegvelden met luxe personenauto.